LEO's recept


11 maart: Leo gaat voor een auberginestoof met lamsworstjes en mozzarella. 't Is een recept voor 4 personen dus: nodig wat goeie vrienden uit om lekker samen te genieten!

VERDER LEZEN


2 maart: Dit keer gaat Leo voor een gezonde en frisse salade met appel, druiven, geitenkaas, walnoten en balsamicodressing. Wilt u hier ook lekker van gaan smullen? Lees dan verder voor het recept!

VERDER LEZEN

24 februari: deze week nemen we een kijkje in de Aziatische keuken, we gaan: noodles met garnalen maken. In de Aziatische keuken worden noodles gezien als basisvoeding, zoals pasta bij Italianen en aardappels bij Nederlanders.

VERDER LEZEN

10 februari: deze week weer een heerlijk en gezond recept namelijk: quinoasalade met bonen. Quinoa bevat veel eiwitten en is dus een echte 'superfood'. Lees verder hoe je een gezonde salade kan maken van deze 'superfood'!

VERDER LEZEN

3 februari het recept van deze week: Vitello Tonato. Deze week komt het recept van de week van Loes en Theo. Bij hun locatie NOV hebben ze een heerlijke Vitello Tonato geserveerd aan de gasten! Benieuwd hoe je dit moet maken? Lees dan verder!

VERDER LEZEN

27 januari het recept van deze week: zalm met gestoomde groenten. Bij dit recept wordt de zalm gestoomd. Als je zalm stoomt blijven veel essentiële voedingsstoffen behouden, het is dus heel gezond! Benieuwd hoe je dit recept maakt?  

VERDER LEZEN


20 januari het recept van deze week: Bulgursalade met kikkererwten, komkommer en limoen. Bulgur komt vooral terug in de Arabische en mediterrane keuken, het heeft een licht notige smaak. Benieuwd naar dit recept? Lees dan verder. 

VERDER LEZEN

13 januari het recept van de week: pompoenrisotto met paddenstoelen. Dit gerecht is redelijk simpel om te maken, binnen 30 minuten staat het gerecht op tafel. Het recept is gezond en voedzaam en het bevat de wintergroente; pompoen! 

VERDER LEZEN

6 januari: Om 2016 gezond door te komen zullen we je iedere week inspireren met gezonde recepten! Dit jaar is de boon een populair ingrediënt. Het Voedingscentrum is zelfs een campagne over bonen gestart, genaamd ‘de Blije Boon’.  

VERDER LEZEN

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube