KANSEN GRIJPEN!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beste bezoeker van Lokale Helden & Co,

Soms zijn er kansen die te mooi zijn om te laten liggen. Afgelopen maand hadden wij het geluk dat zo'n unieke kans zich voor deed.

Het management van Lokale Helden & Co is samen met Leo op het werk! een project gestart om eens te analyseren wat wij als organisaties in de bedrijfscatering voor elkaar zouden kunnen betekenen. Slechts één vraag stond centraal bij dit proces en deze was vrij simpel:

"Hoe zouden Lokale Helden & Co en Leo op het werk! elkaar kunnen versterken?"

Bij deze vrij unieke gebeurtenis in de behoorlijk concurrende cateringbranche werd zorgvuldig afgetast waar kansen en mogelijkheden lagen.

Kansen en mogelijkheden om de vrij innoverende werkwijze van Lokale Helden & Co, samen te voegen met de jarenlange expertise waar Leo op kan bogen. Ons "DNA" bleek op dermate veel vlakken gelijkenis te vertonen dat de stap van samen verder gaan niet zo'n heel moeilijke bleek te zijn.

Een verrassende uitkomst die we zelf ook niet verwacht hadden.

Op 29 maart jl. hebben we hier definitief een klap op gegeven: Voortaan zullen de activiteiten van Lokale Helden & Co volledig samenvloeien met die van Leo op het werk! onder de naam van laatstgenoemde. Dit omdat Leo op het werk! in de afgelopen 12 jaar een solide en betrouwbare naam opgebouwd heeft en inmiddels goed bekend staat in heel Nederland.

Wij denken op deze manier het beste van de twee organisaties naar boven te kunnen halen waar uiteindelijk u, als opdrachtgever, de vruchten van gaat plukken.

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube